2. történet

Több mint 2 év telt el azóta, hogy befejeztem az első naplómat; eljött az idő, hogy belekezdjek a másodikba, és megörökítsem egy újabb, izgalmakkal teli iskolaév eseményeit. De még mennyi eseményt!
Kiderül többek között, hogy képtelen vagyok tanulni a legnagyobb hibámból is. Hogy a szerelem befolyásolhatatlan, hazug, ráadásul kifejezetten idegesítő is, és képes a legrosszabb út felé terelni bennünket. Hogy a családi titkok felderítése általában sírással és komoly következményekkel jár.
Fény derül egy mélyen eltemetett titokra, amire legvadabb álmaimban sem számítottam. Megtudom, mi is az a szerelmi négyszög, valamint megtapasztalom, milyen érzés rájönni: hatalmasat hibáztam. Meg kell tanulnom kezelni a valód krízishelyzeteket; és észrevenni, mikor eljön a pillanat a továbblépéshez.
Igen. Azt hiszem, ez volt a legnehezebb része az egésznek. Megfordulni, és lelépni onnan, ahová egyáltalán nem is kellett volna betennem a lábamat.
És hogy röviden min mentem keresztül az elmúlt évben? Nos, elindultam a felnőtté válás rögös útján: elkezdtem megtalálni önmagamat. Megalapozni a jövőmet. Kapcsolatokat építeni. Tanulni a hibáimból. Helyrehozni a tévedéseimet. És a legfontosabb: azzá válni, aki lenni akarok.

4 megjegyzés:

 1. Úristen! Vajon mik fognak történni? :O
  Már előre félek a rosszaktól, és izgatott vagyok. Tulajdonképpen nagyon-nagyon izgatott vagyok. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez az évad is tele lesz meglepetéssel ;)
   Én is nagyon-nagyon izgatott vagyok, alig várom, hogy megosszam veletek a történetet! <3
   xxRia

   Törlés
 2. Jaj, de jó! Most nagyon felcsigáztál. Még nem történt semmi, de máris izgulok. Hihetetlen, hogy valami annyira jó, hogy nem tudok szinte semmit és már tűkön ülök. <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon örülök, hogy ilyen hatással volt rád már egy ilyen kis része is az új évadnak! Számomra hihetetlen érzés olvasni a szavaidat! <3
   xxRia

   Törlés