2015. július 23., csütörtök

Díj #2

Húha... Először is köszönöm szépen a második díjamat Felhőnek! Tudod, hogy szeretlek <3 Nos, nagyon örülök, hogy újra hozhatok egy ilyen bejegyzést és büszkélkedhetek egy újabb díjjal *-* Köszönöm!

Szabályok:)

Köszönd meg a díjat!
Írj magadról 10 dolgot!
Válaszolj a 10 kérdésre!
Tegyél fel 10 kérdést!
Küldd tovább!


És akkor kezdjünk bele!


10 dolog Ria:) - ról:)

1. A kedvenc országom Olaszország. Egyszerűen nem tudok betelni a tájjal, a kultúrával, az emberekkel, az étellel, (spagetti... hmm... éhes lettem) meg úgy az egész hellyel. A tenger pedig... Életem szerelme *-*.
2. Nem szeretek a természetben lenni, sokkal inkább kedvemet lelem abban, ha zárt ajtók mögül nézhetem, milyen szépen süt a nap, miközben elmerülök egy jó könyvben.
3. Egész nyáron, minden egyes nap, amint felkelek, bekapcsolom a tévét és amíg el nem kell mennem otthonról, szól a Viva, akármit csinálok is éppen. Ez nálam alap.
4. Néha szeretek kicsit hippisen öltözködni. Van jó pár rojtos, sokszínű ruhám meg fejpántom. Igen, a fejpántok mindeneim. <3
5. Mióta csak ismerem, Avril Lavigne a kedvenc énekesem és szinte minden számát szeretem. Persze rajta kívül is vannak kedvenceim, szinte minden műfajjal elvagyok, a lényeg, hogy ne legyen komolyzene...
6. Nincs háziállatom, de szeretnék egy kutyát vagy egy nyuszit.
7. Karácsonyra e-book-ot fogok kérni, mivel egyetlen könyv sem fér már el a szobámban, így is egymás hegyén-hátán tárolom őket, tekintve, hogy nem tudom hová rakni egy részüket.
8. Szeretem festeni a hajamat. Tavaly nyáron egy vöröses csík volt benne, most a tarkómnál barnás-aranyas-szőkés-vöröses színű, aminek a nevét még nem sikerült megfogalmaznom :D
9. Az év nagy részében "fülig szerelmes vagyok" valakibe, akinél semmi esélyem. Mondjuk, nagyjából senkinél sincs :/ De most már kábé 3 hónapja szabad a szívem :D
10. Szeretnék spanyolul tanulni.

Kérdés-válasz:)

1. Mit csinálsz még a blogoláson kívül?
Más történeteket írok, Facebookon oldalt vezetek, a barátaimmal vagyok, zenét hallgatok (letöltöttem kábé 200 számot), olvasok, (könyvet és blogot is) tévét nézek, (Viva forever <3) megsülök a 40 fokos hőségben :D
2. Mondd el, mitől vagy különleges!
Hogy miben vagyok tehetséges? Nos, az angolt azt ide sorolnám, emellett pedig a nyelvtant is, mivel az elsőből középfokú nyelvvizsgám van, a másodikból pedig kétszer is nyertem országos versenyt. Nem tudom, hogy ilyen válaszra gondoltál-e, Felhő, szóval írok mást is, ami inkább belső tulajdonságaimra vonatkozik. Eléggé megértő típus vagyok és próbálok mindenkinek segíteni. Ezen kívül pedig könnyen megbocsátok és általában tőlem jár a második esély. :)
3. Milyen könyveket/blogokat olvasol szívesen?
Romantikus/vicces. De ez minden mennyiségben!
4. Ha Orbán Viktor bevezetné a lovaglóórákat, arra hivatkozva, hogy lovas nemzet vagyunk, te belemennél?
Persze, belemennék. Fejjel a falba. :D Nem, amúgy fogalmam sincs. Még sosem lovagoltam. :/
5. Képzeld el, hogy interjút készítenek veled azután, miután kiadtad az első könyvedet! Mit osztanál meg a sajtóval?
Ömm... Válaszolnék a kérdésekre :D
6. Vannak olyan számok, amik hallgatása közben jobban jön az ihleted?
Nos, rólam tudni kell, hogy minden egyes zenéből, amit szeretek, ihletet merítek és hogyha hosszú útra megyünk kocsival, végig zenét hallgatok, ez alatt pedig komplett történeteket írok. Alíz naplójának részletei is így születtek meg a fejemben, mikor tavaly hazafelé jöttünk Ausztriából. :)
7. Minek vagy kinek a hatására kezdtél el blogot írni?
Ezt a bizonyos személyt úgy hívják, hogy Én. :D Ja és még valami hatással volt rám: az Unalom.
8. Írtál már azelőtt is, hogy blogot indítottál?
Igen:) Másodikos koromban írtam két novellát, meg egy újságot (igen, újságot). Aztán elkezdtem egy regényt, ami kábé elsős korom óta formálódik a fejemben. Az alapsztori nagyjából megmaradt, de a mostani történet teljesen más. Mondjuk az más kérdés, hogy nemrég újrakezdtem ezt a történetet és jelenleg a 10. oldalig sem jutottam el. Valószínűleg nem is fogok :D Ezeken kívül még sok-sok kezdetleges sztori van a fejemben, legtöbbjüket el is kezdtem megalkotni, egyszer talán eljutok odáig, hogy be is fejezzem őket. Na és végül ezeket követően elkezdtem ezt a blogot és elhatároztam, hogy ha esik, ha fúj, ezt akkor is befejezem.
9. Körülbelül mennyi időt töltesz fent a Facebookon?
Suliidőben sokat, mivel ezzel kapcsolok ki, de nyáron inkább mást csinálok. Nem tudom, mennyi időt töltök fenn, nem szoktam stopperrel mérni. :D
10. Szerinted milyen az ideális pasi? Külsőleg és belsőleg is pontos leírást kérünk ;)
Na akkor ez lesz a kifejtős kérdés, mivel erre aztán tudok mit válaszolni! :D
Először is legyen ápolt, pont eléggé izmos, magasabb nálam. Ennyit a külsőről, de valójában nálam nem is ez a lényeg, azért írtam előre, mert a legrövidebb részt jó az elején letudni... Nos, nekem nagyon fontos, hogy egy fiúval lehessen beszélgetni... bármiről. Legyen jó humora, mert ez szintén elengedhetetlen, meg tudja különböztetni a komoly helyzeteket azoktól, amiket el lehet viccelni, értse meg a problémáimat, álljon ki mellettem, ha kell és legyen ott, ha szükségem van rá. Kábé ennyi, ami úgy különösebben fontos lenne számomra, persze lehet, hogy kihagytam valamit... Na nem baj!

Kérdéseim:)
1. Miért szeretsz írni?
2. Van legjobb barátod? Ha igen, mióta ismered?
3. Ki a kedvenc énekesed/zenészed?
4. Miből merítesz ihletet?
5. Hiszel az igaz szerelemben? És a szerelemben első látásra? Indokold!
6. Van fiú-lány barátság?
7. Mit szeretsz legjobban önmagadban? És mit szeretsz legkevésbé?
8. Mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre? (3 dolgot vihetsz csak és 3 napig maradsz)
9. Kedvenc márkád?
10. Számítógép vagy telefon? Miért?

Akiknek küldöm:)
#Barátok #Rió #Szerelem - by Charlotte
ByTheWay and other drugs - by Papp Tünde
Könyvmolyok, gyülekező! - by Felhő

Ria:)


4 megjegyzés: